volta οικιακοί πίνακες με μεταλλικές προσόψεις  

Σημείο αναφοράς στους πίνακες υψηλών προδιαγραφών. Η ιδανική λύση για οικιακές εγκαταστάσεις.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους βοηθούν σημαντικά τον ηλεκτρολόγο κατά την εγκατάσταση. Ο συνδυασμός του κουτιού υψηλής αντοχής και της μεταλλικής πόρτας εγγυώνται κορυφαίο design, μεγάλη διάρκεια ζωής και μια σειρά πλεονεκτημάτων που ενσωματώνονται στα χαρακτηριστικά του πίνακα.

Οι πίνακες volta αποτελούν σημείο αναφοράς στους πίνακες υψηλών προδιαγραφών και αυτό γιατί περιέχουν πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως το ενσωματωμένο αλφάδι και την ειδική σειρά για τοποθέτηση σε γυψοσανίδα, τα οποία βοηθούν σημαντικά τον ηλεκτρολόγο κατά την εγκατάσταση.

Η σειρά πινάκων volta δε μένει μόνο στα τεχνικά.
Η μεταλλική πόρτα του πίνακα προσδίδει μια ιδιαίτερη αισθητική που ταιριάζει ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χώρους. Ιδιαίτερα, με τις μεταλλικές διακοσμητικές προσόψεις σε χρώμα ανθρακί και αλουμίνιo η σειρά διαθέτει αρκετές επιλογές προσόψεων στην κατηγορία της. Προσφέρει σύγχρονο ενιαίο design που συνδυάζεται απόλυτα με την υψηλή αισθητική του διακοπτικού υλικού berker.

Πλεονεκτήματα του πίνακα

01
Μεγάλος χώρος καλωδίωσης

Στους πλαϊνούς χώρους του πίνακα τοποθετούνται τα εξαρτήματα συγκράτησης καλωδίων ή αλλιώς οδηγοί καλωδίων για την καλύτερη διαχείριση καλωδίωσης. Οι οδηγοί καλωδίων περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Οι μετώπες του πίνακα προσφέρουν άνετο χώρο καλωδίωσης για τα μπλοκ ταχείας σύνδεσης γείωσης και ουδετέρου στο άνω και κάτω μέρος του πίνακα.

02
Εγκατάσταση σε τοίχο με μονό τούβλο

Κατά την εγκατάσταση ηλεκτρικών πινάκων πολύ συχνά αντιμετωπίζονται περιπτώσεις εφαρμογών στις οποίες υπάρχει περιορισμός στο βάθος του τοίχου. Τα εξαρτήματα μετατροπής βάθους χώνευσης τα οποία είναι διαθέσιμα στην γκάμα εξαρτημάτων μειώνουν το απαιτούμενο βάθος χώνευσης από 89mm σε 72mm.

03
Ενσωματωμένο αλφάδι

Για τοποθέτηση ακριβείας, ο πίνακας είναι εφοδιασμένος με αλφάδι, ορατό από το μπροστινό και το πίσω μέρος του πίνακα. Χρησιμοποιείται για τοποθέτηση σε τοιχοποιία και σε γυψοσανίδα είτε σε λεία είτε σε ανώμαλη επιφάνεια.

04
Βιδωτές ράγες, όχι συγκολλημένες

Οι ράγες DIN μπορούν να αφαιρεθούν είτε όλες μαζί χάρη στο ενιαίο μεταλλικό πλαίσιο στο οποίο είναι βιδωμένες, είτε ξεχωριστά η κάθε μία.

Έντυπο οικιακών πινάκων

Ανακαλύψτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά οικιακών πινάκων της Hager: cosmos, volta και golf.

Download

Χωνευτοί και εξωτερικοί πίνακες

  • Υλικό κουτιού: πλαστικό
  • Υλικό πόρτας και πλαισίου: χάλυβας
  • Χρώμα: λευκό RAL9010
  • Εξωτερική ή χωνευτή τοποθέτηση
  • Από 1 έως 5 σειρές, 12 έως 60 στοιχεία
  • Ονομαστικό ρεύμα 63Α
  • Βαθμός προστασίας IP30 (με πόρτα)
  • Κλάση μόνωσης II
  • Αντοχή σε κρούση IK07
  • Πρότυπο: IEC EN 61 439-3
  • Αυτοσβέσιμο υλικό στους 850ºC (VH)

Γρήγορη εγκατάσταση με μόλις 6 βήματα

Σε ό, τι κάνουμε, έχουμε έναν στόχο, να απλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την εργασία κατά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας εγκατάστασης. Μάθετε μόνοι σας πως γίνεται αυτό ακολουθώντας 6 απλά βήματα:

1. Το πρώτο βήμα της εγκατάστασης

Εγκαταστήστε το κουτί στον τοίχο ή τη γυψοσανίδα.

2. Εγκατάσταση υλικών και καλωδίωσης

Ο μεγάλος χώρος συνδέσεων δίπλα στα τερματικά σύνδεσης σας παρέχει άνεση και ευκολία κατά την εγκατάσταση. Η αφαιρούμενη βάση με τις ράγες DIN σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε τα υλικά ράγας εκτός του κουτιού και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην καλωδίωση.

3. Εγκατάσταση της μετώπης

Οι βίδες μισής στροφής της μετώπης, καθιστούν την συναρμολόγηση και αποσυναρολόγηση του πολύ γρήγορη και εύκολη. Αρκεί μια στροφή της βίδας κατά 90°!

4. Προστασία με κάλυμμα:

Μετά την εγκατάσταση της μετώπης μπορείτε να καλύψετε τον πίνακα με το ειδικό κάλυμμα ή με το χαρτόνι επικάλυψης που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία με σκοπό να προστατέψετε το εγκατεστημένο υλικό από βρωμιές και σκόνη της οικοδομής.

5. Εγκατάσταση πλαισίου και πόρτας

Έπειτα, τοποθετείτε την πόρτα με οποιαδήποτε φορά ανοίγματος σας εξυπηρετεί, μαζί με το εξάρτημα συγκράτησης εγγράφων από την γκάμα εξαρτημάτων. Έτσι, έχετε πρόσβαση σε χρήσιμα έγγραφα της εγκατάστασης όποια ώρα και αν τα χρειαστείτε.

6. Τελευταίο βήμα

Κλείστε την πόρτα και είστε έτοιμοι!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το έργο σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και αφήστε τους ειδικούς μας να σας συμβουλέψουν.

Επιθυμώ ενημέρωση / υποστήριξη

Volta multimedia

Η νέα έκδοση volta multimedia είναι κατάλληλη για εφαρμογές πολυμέσων όπως για παράδειγμα η δικτύωση ενός γραφείου ή μιας κατοικίας. Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας τοποθετούνται στο εσωτερικό του απευθείας επάνω σε ράγα, ή μέσω patch panel. Τα patch panel τοποθετούνται στο άνω μέρος του πίνακα ενώ οι ενσωματωμένες...

Περισσότερα

Volta hybrid

Ο πίνακας volta hybrid, ύψους 5 σειρών είναι η βέλτιστη λύση όταν υπάρχει λίγος διαθέσιμος χώρος. Τόσο το κύκλωμα διανομής ισχύος όσο και το κύκλωμα διανομής δεδομένων στεγάζονται πίσω από την ίδια πόρτα πίνακα. Αυτή η λύση όχι μόνο εξοικονομεί χώρο στην κατοικία αλλά δείχνει και ωραία!

Περισσότερα

Οικιακοί πίνακες Hager

Όποια και αν είναι η εγκατάσταση, η Hager έχει τη λύση με τις τρεις σειρές πινάκων για κατοικίες cosmos, golf και volta. Κάθε σειρά έχει τα δικά της ξεχωριστά επιτυχημένα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση. Συγκεκριμένα, η σειρά cosmos ξεχωρίζει...