Light + Building

2024

6 ημέρες γεμάτες ηλεκτρική ενέργεια,
12.000 επισκέπτες
από 70 χώρες
Σας ευχαριστούμε!!!

Η εβδομάδα της Light + Building έφτασε στο τέλος της.

Ένα μεγάλο χειροκρότημα σε σας που την κάνατε τόσο επιτυχημένη.
Η συμμετοχή σας, οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις και η θετική σας ενέργεια έδωσαν φέτος τρομερή ζωντάνια στη μεγαλύτερη γιορτή της κτηριακής τεχνολογίας!
Και πάλι, σας ευχαριστούμε που ήσασταν εκεί και ζήσατε έντονα #hagermoments μαζί μας.
Μέχρι την επόμενη Light + Building ...

Τι είδαμε στο περίπτερο της Hager

Μεταξύ των πολλών διαφορετικών λύσεων ηλεκτρικής υποδομής που βρήκατε στο περίπτερο της Hager, μάθετε τα πάντα για τις λύσεις αυξημένης βιωσιμότητας που αφορόυν την διαχείριση ενέργειας σε μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, τις υποδομές παροχής φόρτισης αλλά και διανομής ενέργειας σε εμπορικά κτίρια. Το μέλλον μας είναι ηλεκτρικό!

Διαχείριση ενέργειας σε κατοικίες

Λύσεις που μετατρέπουν τις μονοκατοικίες με φωτοβολταϊκά συστήματα σε όσο το δυνατόν πιο αυτάρκεις ενεργειακά γίνεται. Ο διαχειριστής ενέργειας, το σύστημα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας και ο σταθμός φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων προσαρμόζονται τέλεια στις βιώσιμες ενεργειακές ανάγκες των κατοίκων.

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων

Ενισχύοντας τις φιλοδοξίες για το ηλεκτρικό μέλλον και την ηλεκτροκίνηση – Η δύναμη είναι στα χέρια σας! Η σειρά σταθμών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων witty της Hager είναι ό,τι χρειάζεστε για τη βιώσιμη ενεργειακή σας μετάβαση.

Διανομή ενέργειας με ασφάλεια

Τα υψηλά ρεύματα δημιουργούν υψηλές απαιτήσεις για την ασφάλεια οποιασδήποτε εγκατάστασης. Για να διασφαλιστεί αυτός ο κρίσιμος παράγοντας, οι λύσεις διανομής ενέργειας της Hager επιτρέπουν τη δημιουργία ολοκληρωμένων συστημάτων για ασφαλή έλεγχο και προστασία των φορτίων, διασφαλίζοντας γρήγορη εγκατάσταση και πλήρη συμμόρφωση με τα πρότυπα.