Η εταιρεία

Η Hager Hellas, μέλος του Ομίλου Hager δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1994 με προϊόντα και λύσεις που αφορούν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.Το όνομα Hager σημαίνει εδώ και δεκαετίες, πλήρης προσφορά συστημάτων. Υψηλή ποιότητα, πρωτοποριακά προϊόντα, φιλική εγκατάσταση, απλός χειρισμός, άνετη εφαρμογή, βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και ξεχωριστός σχεδιασμός χαρακτηρίζουν την Hager. Η Hager ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει και για το γεγονός ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνεργάτες της και αυτό αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία στηρίζει και την πορεία της και στην Ελλάδα. Η συστηματική εξέλιξη και τα πρωτοποριακά προϊόντα μας χαρακτηρίζουν το όνομα Hager.

Αποστολή μας

Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κορυφή της εξέλιξης, με καινοτομίες και νέες τεχνολογίες προσανατολίζονται πάντα στις ανάγκες του πελάτη.

Brands

Hager
Συστήματα ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε οικιακές, επαγγελματικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Berker
Προηγμένες σειρές διακοπτικού υλικού σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που συνδυάζονται με συστήματα αυτοματισμού κτιρίων τελευταίας τεχνολογίας.

Στοιχεία

Κύκλος εργασιών
€1.9 δισ.
Εργαζόμενοι
πάνω από 11.400
Εργοστάσια παραγωγής
25
Χώρες που εμπιστεύονται τις λύσεις της Hager
136